Top 5 metode de a face bani pe OnlyFans

onlyfans ce este

OnlyFans este o platformă online sau mobile în care utilizatorii pot plăti pentru serviciile oferite de creatorii de conținut (imagini, videoclipuri etc.), achiziționând un abonament lunar. Pe această platformă se regăsesc modele, sportivi, youtuberi, persoane publice. Trebuie menționat faptul că platforma OnlyFans este (Onlyfans ce este?) accesibilă doar persoanelor peste 18 ani. În continuare, vor fi detaliate metodele prin care se pot obține bani cu ajutorul platformei OnlyFans.

Apasă aici ca să te înregistrezi pe OnlyFans!

Abonamente lunare sau subscripții

Cea mai populară metodă prin care se pot obține venituri pe platforma OnlyFans este cea de a oferi abonamente lunare sau subscripții în schimbul unor servicii. Acestă modalitate de accesare a conținutului oferă încredere, exclusivitate și valoare conținutului publicat pe platformă, ajută la realizarea unui venit pasiv lunar și construiește un grup de fani pentru creatorul de conținut. Totodată, se pot oferi reduceri la abonamentele lunare, pentru a atrage cât mai mulți clienți. Spre exemplu, dacă un client decide să achiziționeze un abonament valabil pe mai multe luni, va beneficia de o reducere cuprinsă între 5% și 70%, comparativ cu achiziționarea lunară a unui abonament.

Postări contra cost

Există posibilitatea de a avea cont gratis de OnlyFans, dar, în care să existe postări care să coste. Această metodă este aplicată în special pentru ca potențialul client să afle mai multe informații despre creatorul de conținut, iar în cazul în care i se pare conținutul potrivit, să plătească pentru conținut extra.

Mesaje contra cost

Această activitate are drept scop fidelizarea clienților. Pentru un grup select de clienți, care trebuie să plătească mai mult decât un abonament lunar, se pot oferi servicii de mesagerie directă cu creatorul de conținut. Astfel, se poate crea o legătură între aceștia, putându-se face schimb de conținut (poze, videoclipuri, idei etc.). Totodată, mesajele trimise de către creatorul de conținut pot fi ascunse, iar cei care plătesc, le pot vedea.

Videoclipuri Live

Cu ajutorul videoclipurilor live, creatorii de conținut pot discuta în timp real cu abonații, își pot desfășura activitatea alături de aceștia. Dacă subscripția contului este gratuită, se poate percepe o sumă de bani abonaților pentru a putea participa la videoclipurile live.

Bacșiș (Tips)

Fiecare abonat își poate susține creatorul de conținut, pe lângă toate metodele prezentate mai sus, prin oferirea unei sume de bani, fără a obține ceva în schimbul sumei respective.

Astfel, platforma OnlyFans este una dintre cele mai folosite în anul 2022, existând peste 50 de milioane de utilizatori, ceea ce conferă o posibilitate tuturor utilizatorilor de a obține venituri.

Apasă aici ca să te înregistrezi pe OnlyFans!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *